Frakt 39kr | Fri frakt över 499kr


Vi är Designgrossisten

Välkommen till Designgrossisten - där ute blir inne. 

Hos oss hittar du allt från heminredning till textilier och trädgårdsdekorationer. Vi erbjuder allt för en komplett inredning till både hem, uterum, balkong och trädgård.

Designgrossisten.se tog sina första stapplande steg som webbshop och butik år 2016 och har sina rötter i Thorskog utanför Lilla Edet. I januari 2021, mitt i värsta pandemin, flyttade verksamheten in och togs över av Rudholmgruppen i Borås. Ett litet gäng tjejer som brinner för design och inredning började arbeta med sortimentet och webbutiken.

Vi har bestämt oss för att det vi erbjuder, ska vi vara bäst på. Fokus hos oss ligger på din utemiljö och det dukade bordet och det är produkter till dessa miljöer du främst hittar hos oss. Du finner både välkända och lokala varumärken i vårt sortiment. 

Med tiden har vi på Designgrossisten skapat ett omfattade lager som täcket vårt helhjärtade intresse för både trädgård och heminredning.

Vi tror på en nära service till våra kunder och jobbar stenhårt för att ni ska få den bästa möjlig upplevelsen hos oss. Du ska även känna en trygghet i att handla genom att vi använder säkra betalningslösningar och välkända transportörer.

Varmt välkommen till oss.Ring vår kundtjänst

0703-36 47 00

Maila vår kundtjänst

[email protected]

Söker du en vara?

Har du önskemål kring en vara du vill att vi ska få in i lager? Maila in dina önskemål till oss på: [email protected]

Inspireras på våra sociala medier 

Snabba leveranser
Säkra betalningar
Fri frakt över 499 kr
Personlig kundservice