Frakt 39kr | Fri frakt över 499kr


Kom i kontakt med oss

Har du en fråga om en produkt eller vill du veta mer om ett köp du gjort hos oss?
Nedan listar vi våra kontaktuppgifter tillsammans med era vanligaste frågor. Ni når oss på telefon vardagar från 09-12 och via mail vardagar 08-17. Ring vår kundtjänst

0703-36 47 00

Maila vår kundtjänst

[email protected]


Vi svarar på era vanligaste frågor


Hur långa är era leveranstider?


Vi har en uppskattad leveranstid på 1-3 arbetsdagar.

Jag har lagt en beställning under helgen. När kan jag förvänta mig att få varorna?


Normalt går varorna på måndagen och vanligtvis kan du hämta upp ditt paket redan dagen efter hos ditt postombud. Du har alltid en uppskattad leveranstid på 1-3 arbetsdagar.

Hur mycket kostar frakten?


Vi erbjuder fraktfritt för ordar över 499kr. För ordrar under denna summa, tillkommer en fraktavgift på 39kr.

Vilket postombud levererar min beställning?


För tillfället använder vi endast DHL med leverans till närmsta ombud enligt deras ombudskarta.

Jag har lagt en beställning men har ångrat mig. Vad gör jag?


Om din order ännu inte hunnit packas på vårat lager kan vi försöka avbryta beställningen. Det bästa är att maila in till [email protected] och be att de annullerar eller ändrar ordern. Observera att om din beställning redan har packats, kan vi tyvärr inte längre göra några ändringar i den. Detta inkluderar ändring av varor, avbokning eller ändring av leveransadress. Kontrollera att varan/varorna i din varukorg och din leveransadress båda är korrekta innan du beställer.

Kan jag betala med Swish?


Vi använder oss av Klarna i kassan. När du skall betala kan du välja om du vill ha en Klarna-faktura eller betala direkt med kort eller Swish. Oavsett hur du väljer att betala dras inte det några pengar innan varorna går iväg.

Jag vill returnera en vara, hur gör jag?


Varor måste returneras inom 14 arbetsdagar efter mottagandet av din beställning. Varor som returneras ska vara oanvända och rena.

För att göra en retur, vänligen kontakta oss genom [email protected]. När du har skickat in ditt mail skickar vi en returetikett till dig via e-post inom 1-2 arbetsdagar efter. Fäst etiketten för returförsändelsen på ditt paket och lämna det på din närmaste utlämningsställe. Vid retur tillkommer en avgift på 49kr.

Vart skickar ni ifrån?


Vi skickar från vårt lager i Borås.

Paket som inte hämtas ut hos ombudet?


Handlar du hos oss och inte hämtar ut ditt paket under de 14 dagar de ligger hos ombudet, debiteras du en avgift på 300 kr för frakt och administrativa kostnader.

Jag vill bli återförsäljare av era produkter. Hur gör jag?


Om du är intresserad av ett framtida samarbete med oss rekommenderar vi att du hör av dig till oss via: [email protected].

Snabba leveranser
Säkra betalningar
Fri frakt över 499 kr
Personlig kundservice